Drank & eten

Zoals gewoonlijk is er dit jaar een gevarieerd drankenaanbod, verkrijgbaar bij de verschillende drankpunten op het strand. Natuurlijk is er ook een brede keuze in foodstands op Festival aan Zee!

KOOP JE DRANKVOUCHERS ONLINE

Drankvoucher, wat? Kort gezegd: Vanaf dit jaar kan je jouw drankvoucher(s) online bestellen en die op het terrein inwisselen voor drankbonnen.

Via de knop hieronder kan je een aantal digitale drankbonnen bestellen. Heb je jouw bestelling afgerond? Dan krijg je via e-mail een digitaal bestand toegestuurd, met daarop een barcode: de drankvoucher.

Print je drankvoucher(s) af, neem ze mee naar Festival aan Zee, en wissel ze in bij onze festivalkassa's, óf denk aan het milieu en toon ze op je smartphone of tablet! In ruil voor je drankvoucher ontvang je je fysieke drankbonnetjes.

Let wel: drankvouchers zijn enkel online in voorverkoop verkrijgbaar.

Drankvouchers online = voordeel voor jou

 • Je krijgt korting! Drankvouchers vooraf bestellen is goedkoper dan bonnetjes kopen op het festivalterrein zelf. Koop dus je drankvouchers op voorhand en pik je korting mee!
 • Dankzij de drankvoucher is het gedaan met lang aanschuiven om bonnetjes te kopen. Met je drankvoucher maak jij gebruik van de snelverkooprij op het festival. Snelle service: check!
 • Jouw drankvoucher garandeert je toegang tot het festivalterrein. Dat betekent: wanneer de maximum capaciteit van het festivalterrein bijna bereikt is, krijgen bezoekers mét drankvoucher gegarandeerd toegang tot het festivalterrein. 

Prijzen

 • 20 drankbonnen = 26,50 euro ipv 28,70 euro (incl. reservatie- en transactiekosten)

 • 40 +  1 gratis = 53,40 euro ipv 58,80 euro (incl. reservatie- en transactiekosten)

 • 60 drankbonnen + 2 gratis = 80 euro ipv 90,00 euro (incl. reservatie- en transactiekosten)

Op het festivalterrein betaal je voor een drankbon 1,40 euro. Voor een consumptie heb je 2 drankbonnetjes nodig. 

Ticketvoorwaarden

 • Drankvouchers zijn elektronisch en mogen niet worden doorverkocht.
 • Je drankvoucher garandeert je toegang tot het festivalterrein. Dat wil zeggen dat je voorrang krijgt om naar binnen te gaan wanneer het festivalterrein zijn maximumcapaciteit bijna bereikt heeft.
 • Denk aan het milieu en toon je drankvoucher tijdens het festival op je smartphone of tablet. Als je je voucher toch wilt afdrukken zorg er dan voor dat de afdruk perfect op wit A4-papier is en dat alle elementen duidelijk leesbaar zijn.
 • Elke streepjescode is een unieke code voor 1 drankvoucher en kan maar één keer door ons ingelezen worden aan het omruilpunt. Als jouw code geldig is, dan krijg je je drankbonnen in ruil voor je drankvoucher.
 • Fraude of eender welke handel in drankvouchers zal aanleiding geven tot het ongeldig maken van de drankvouchers en mogelijk gerechtelijke vervolging.