Kleef een autosticker van #FAZ en krijg 5 gratis drankjes

Wedsdtrijd: KLEEF EEN autosTICKER van #FAZ19 EN KRIJG 5 GRATIS DRANKJES!

Kleef een autosticker van Festival aan Zee 2019 op je wagen en krijg 5 gratis drankjes op het festival! Bovendien maak je kans op een exclusieve Champagnewandeling...

Wedstrijdverloop & reglement:

  • De eerste 100 mensen die een autosticker van Festival aan Zee 2019 afhalen bij het gemeentehuis van De Panne maken kans op de gratis drankbonnen. Bekijk hier de openingsuren van het gemeentehuis van De Panne.
  • Belangrijke voorwaarde: deelnemers aan deze wedstrijd krijgen enkel de drankbonnen als de autosticker aan de wagen hangt en ze hiervan een foto posten op de Facebookpagina van De Panne.
  • Wie zijn foto gepost heeft op de Facebookpagina van De Panne, die krijgt 10 gratis drankbonnen voor Festival aan Zee 2019 tijdens het evenement. Deze drankbonnen zijn goed voor 5 gratis drankjes.
  • Je enveloppe met drankbonnen kan je tijdens Festival aan Zee 2019 afhalen in het gemeentehuis van De Panne. Dit zowel op zaterdag 27 april als zondag 28 april (10.00u – 12.00u en 14.00u-17.00u).
  • Wil je kans maken op een exclusief duo-arrangement voor de champagnewandeling in De Panne? Deel dan de foto van je auto op Facebook en/of Instagram met de hahstag #FAZ19. Hier is er één winnaar.

Onze partners