Gratis parking voor carpoolers

Festival aan Zee vindt plaats in de omgeving van het Pierre Bortierplein: op het strand en de zeedijk van De Panne. De Panne is vlot bereikbaar met de fiets, met het openbaar vervoer en met de auto.

Met de trein, met de tram...

Draag je steentje bij aan het duurzame karakter van het festival, en kom op een milieuvriendelijke manier naar het festival. Er zijn heel wat mogelijkheden!

  • Treinverbinding: klik HIER voor de uurregelingen van de trein (bestemming: station De Panne)
  • Tramverbinding: klik HIER voor de uurregelingen van de Kusttram 'De Panne-Oostende-Knokke'. Opgelet: Check de laatste vertrekuren van het openbaar vervoer. Op die manier voorkom je onvoorziene situaties. Je kan afstappen aan de halte 'Esplanade'.

Carpoolen? Gratis parkeerplaats!

Kom je toch met de wagen? Ook dan zijn er milieuvriendelijke opties. Want wist je dat Festival aan Zee carpoolen aanmoedigt?  Wie carpoolt, krijgt een gratis parkeerplaats op de Kapellelaan, dicht bij het festivalterrein! Dus heb je een plaatsje over in je wagen, of zoek je nog een rit, klik dan hier voor meer info.

De Panne is bereikbaar via de autosnelweg A18/E40 langs de afrit 1A Veurne - De Panne of afrit 1 De Panne – Adinkerke. Tijdens de piekuren van Plopsaland is De Panne bij voorkeur te bereiken via de afrit Veurne - De Panne. 

Onze partners