Ook De Jeugd Van Tegenwoordig, Paul Michiels, Clement Peerens Explosition op de affiche van #FAZ19!

De laatste lading namen van het gratis strandfestival Festival aan Zee (27 en 28 april 2019) in De Panne is een feit! Met enkele indrukwekkende toppers: de Nederlandse rapformatie De Jeugd Van Tegenwoordig, legende Paul Michiels van Soulsister, The Clement Peerens Explosition, Omdat Het Kan Soundsystem en Ambrazar. Op de affiche van dit gratis familiefestival stonden al o.a. Laura Tesoro, Kapitein Winokio, 2 Fabiola, Shizzle Le Sauvage, OT en Mooneye

#FAZ19 IS ENIGE BELGISCHE VOORJAARSFESTIVAL VAN DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG!

Opmerkelijk: De Jeugd Van Tegenwoordig speelt op Festival aan Zee hun enige Belgische voorjaarsfestival. Deze zomer kan je ze ook maar één keer aan het werk zien, nl. op Pukkelpop. Erbij zijn op zaterdag 27 april is dus de boodschap!

Sinds eerste single "Watskeburt?" (2004) heeft DJVT alle zalen van Nederland en België plat gespeeld, op alle festivals gestaan en zingt het publiek graag hun radiohits mee: 'Sterrenstof', 'Get Spanish', 'Hollereer'... Vorig jaar leverde DJVT maar liefst twee albums af, hun zevende en achtste al. Op 'Luek' staat de heerlijke spellingsoefening 'Manon', op 'Anders (Different)' doen ze het soms eens in het Engels. Deze show van De Jeugd Van Tegenwoordig is voor veel mensen nu al hét feestje van 2019.

REIS DOOR RIJKE OEUVRE VAN PAUL MICHIELS

Levende legende Paul Michiels verdiende al in de jaren 80 zijn muzikale strepen op binnen- en buitenlandse podia met de succesvolle formatie Soulsister, samen met zijn kompaan Jan Leyers. In het VTM-programma "Liefde Voor Muziek" blies hij iedereen omver met zijn prachtige stemgeluid. Op Festival aan Zee neemt de eeuwig jonge Paul Michiels je mee in zijn muzikale oeuvre, geruggesteund door een fantastische live band. 

LINE-UP VAN BELFIUS BEACH BOUTIQUE BEKEND

Ook de line-up van de Belfius Beach Boutique, de tent met lokaal talent, is volledig af. Deze lokale helden zie je tijdens #FAZ19 aa het werk: Triple R, JLNTRX, Mendre, IBBS, Vulgar Vow, Juniper, The Flashbacks, Unlock Dialogue, Exception, The Black Gasolines, MAANBAR en West Corner Brass Band!

Onze partners